InIn Next: grip en inzicht met instant consultancy

Automatische prognoses ontvangen, agile managen en real-time prioriteren. Zie je dat wel zitten? Dat begrijpen we. Met onze mogelijkheden voor instant consultancy op abonnementsbasis blijf je vooroplopen, versnellen én innoveren.

data-science-as-a-service
InIn data-science-as-a-service

Jouw in-house datawetenschapper

Jij zoekt een datawetenschapper die niet alleen snel doorheeft wat er op technisch niveau speelt, maar ook nog eens perfect past in je organisatie en goed aansluit bij je team. InIn heeft het in huis: we bieden directe en onbeperkte toegang tot onze kennis, onze expertise, best practices én een van onze dataspecialisten die meteen begrijpt waar jouw organisatie behoefte aan heeft.

Keer op keer slimme inzichten uit je data

Directe kennisimplementatie op basis van schaalbare samenwerkingen: telkens weer haal je slimme inzichten uit je data. Hebben we net een traject bij je afgerond en houd je ons graag nog even aan boord? Geen probleem! Nieuw bij InIn en hulp nodig met je informatieproducten of specifieke datavraagstukken? Ook dan staan we voor je klaar. Onze datawetenschappers hebben kennis van alle gangbare systemen. Ook voor nieuwe klanten kunnen we dus meteen aan de slag.

Inzicht in je gegevens.
Oók voor de lange termijn.

Anders dan reguliere detachering?

Zeker. De uren die wij leveren, zijn niet van tevoren bepaald. Je kan altijd bij ons terecht. Op abonnementsbasis geven we advies, springen we bij en gaan we praktisch aan de slag met jouw uitdagingen. Verandert er iets in de plannen? Na één kwartaal zeg je maandelijks op. En je schakelt ons vervolgens met het grootste gemak weer in!

Er is altijd een match tussen onze datawetenschapper en jouw organisatie. Je kan dus rekenen op een voor jouw organisatie toegewezen persoon. Maar ook de rest van ons team staat altijd klaar om bij te springen wanneer het nodig is. Zo garanderen we de continuïteit die je nodig hebt om te blijven groeien. We leren je graag kennen!

InIn zorgt dat je op de lange termijn bij blijft. Onze belofte? Wij leveren wat jij nodig hebt. Ook hier. Zo kan je coördinerend en sturend blijven werken met je data.

Je risico’s beperken, de juiste keuzes maken en blijvend vooroplopen? Dat doe je met InIn Next voor instant consultancy. Samen zorgen we voor grip op je gegevens. Kunnen wij je helpen? Meer informatie over onze diensten? We praten je graag bij over de mogelijkheden.

Menu