Vacature Data Science Consultant

Ben jij klaar voor de volgende stap in je data-carrière? Wil jij met ons AI op de kaart te zetten in Nederland? Omdat wij lekker bezig zijn, is InIn op zoek naar een Data Science Consultant die klaar is voor deze volgende stap. Als Data Science Consultant van InIn help je (semi-)overheidsorganisaties en bedrijven vooruit op het gebied van Data en AI. Jij vormt de schakel tussen de laatste ontwikkelingen op het gebied van Data en AI en de behoefte van de organisatie. Samen met de klant en je collega datascientisten of engineers, ontwikkel je nieuwe informatie- en AI-producten zoals analyses, dashboards en modellen. Hierin heb je een uitvoerende en adviserende rol.

InIn Vacatures

Wie we zoeken

De Data Science Consultant die wij zoeken is analytisch sterk, flexibel, ondernemend, zelfstandig en probleemoplossend. Onze ideale collega beschikt over goede communicatieve en adviserende vaardigheden. En natuurlijk over een goed gevoel voor humor.

Verder ben je iemand:

 • met minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
 • met een afgeronde relevante HBO-/WO-studie;
 • met een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data en AI;
 • die draagkracht weet te creëren bij onze klanten;
 • die flexibel is. Je vindt het prima om te reizen en vindt het juist leuk om bij verschillende klanten te werken.

Het maakt ons niet uit van wie je houdt, hoe je graag aangesproken wordt, waar je geboren bent, of hoe je eruit ziet op een foto. We zoeken iemand die ernaar uitkijkt een positieve bijdrage te leveren aan ons team.

Wie wij zijn

Wij zijn InIn. Een jong en energiek data science consultancy die andere organisaties helpt klaar te zijn voor morgen. Hoe wij dit doen? Met de juiste technologie én de datahelden van InIn die weten hoe ze met data en technologie een optimaal resultaat bereiken in de organisatie van onze klanten. Wij begrijpen data, en maken het aantrekkelijk.

Wat we bieden

 • Een geweldige full-time baan (32-40 uur);
 • Marktconform €€€ salaris met aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een mobiliteitsregeling, eindejaarsbonus en een pensioenregeling; Ook krijg je een laptop, telefoon en thuiswerkplek;
 • Een bonusregeling bij het binnenhalen van opdrachten;
 • Een gezellig team van leuke, slimme datascientisten en -engineers waarmee we wekelijks borrelen en successen met elkaar vieren;
 • Wekelijkse masterclasses en in de Google Way of Working gaat 5% van je betaalde tijd naar ‘Big Brain Time’;
 • Uitdagende dataprojecten bij diverse organisaties, waarbij we uiteraard rekening houden met jouw talenten en ambitie;
 • Op loopafstand van het station een fraai kantoor in ‘s-Hertogenbosch (de gezelligste stad van Nederland, change my mind);
 • Zekerheid. Na een jaarcontract krijg je bij wederzijdse overeenstemming een vast contract aangeboden;
 • Veel vrijheid voor eigen invulling en initiatief. Thuiswerken, op kantoor remote voor de klant of op locatie bij de klant, het is allemaal mogelijk.

Onze projecten

Je werkt straks voor middelgrote tot grote Nederlandse overheidsorganisaties zoals het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Provincie Flevoland, Regionale samenwerkingen zoals de Regio Lektroom of de WBO, de Gemeente Breda en Amersfoort  en voor bedrijven zoals machinebouwbedrijf Smicon. Onze opdrachten starten altijd met de vraag van de klant die ‘meer wil doen met data of AI’. Jij helpt onze klant op weg met technische en organisatorische implementatie en neemt ze mee in de laatste datascience-technieken.

En nu?

Ben jij de dataheld die wij zoeken? Wacht dan niet en stuur jouw CV incl. twee referenties en motivatiebrief naar werken@inin.nl. Je krijgt van ons altijd een reactie. Wil je meer weten over jouw toekomstige collega’s of onze projecten, neem dan een kijkje op onze site. Voor meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Kemal Yilmaz via +31(0)642594777.

Menu