Vacature Medior Projectleider Data

Door toenemende vraag naar onze diensten zijn we op zoek naar een TBA.

InIn Vacatures

Wie wij zoeken

Jij bent iemand,

  • TBA.

Het maakt ons niet uit van wie je houdt, hoe je graag aangesproken wordt, waar je geboren bent, of hoe je eruit ziet op een foto. We zoeken iemand die ernaar uitkijkt een positieve bijdrage te leveren aan ons team.

Wie wij zijn

Wij zijn InIn. Een start-up die andere organisaties helpt klaar te zijn voor morgen. Wij maken aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke datatools, waarmee onze klanten grip krijgen op hun organisatie. Hoe wij dit doen? Met de juiste technologie én de consultants van InIn die weten hoe ze met data een optimaal resultaat bereiken in de organisatie van onze klanten. Wij begrijpen data, en maken het aantrekkelijk. Zo aantrekkelijk dat je ermee wíl werken.

Wat we bieden

  • Een geweldige baan per TBA.
  • Een gezellig team waarmee we wekelijks borrelen en successen met elkaar vieren.
  • Op loopafstand van het station een fraai kantoor in ‘s-Hertogenbosch (de gezelligste stad van Nederland, change my mind).
  • Afwisselende opdrachten zodat je kunt ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Een team waar je mee kunt samenwerken en op kunt terugvallen en de kans om je verder te ontwikkelen als young professional middels cursussen, opleidingen, workshops en meer.
  • Opdrachten op diverse locaties in Nederland bij verschillende organisaties waarin je een voorbeeldfunctie hebt: wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en innovaties en passen dit graag toe bij onze klanten.
  • Zekerheid. Na een jaarcontract krijg je bij wederzijdse overeenstemming een vast contract aangeboden.
  • Veel vrijheid voor eigen invulling en initiatief. Thuiswerken, op kantoor remote voor de klant of op locatie bij de klant is allemaal mogelijk.
  • We bieden starters met weinig of geen werkervaring naar behoefte coaching, opleiding en/of begeleiding on the job, zodat je het vak snel eigen maakt.
  • Marktconform €€€ salaris met aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsbonus en een pensioenregeling. Ook krijg je een laptop, telefoon en thuiswerkplek.

Onze projecten

Wij werken o.a. voor middelgrote tot grote Nederlandse gemeenten zoals de Gemeente Breda, Amersfoort en Houten, voor de Rijksoverheid zoals het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en MKB-bedrijven zoals machinebouwbedrijf Smicon. Onze opdrachten starten altijd met de vraag van de klant die ‘meer wil doen met data’. Wij helpen onze klant op weg met technische en organisatorische implementatie en overtuigen ze van de laatste data science technieken.

En nu?

We hebben een beperkt aantal plekken. Stuur daarom spoedig een korte motivatiebrief met je CV naar werken@inin.nl. Op basis daarvan zullen we een aantal kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt van ons altijd reactie.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature of wil je meer weten? Mail of bel dan met Jet Smits via jet.smits@inin.nl of 0611221659.

Menu