Carrièrekansen bij InIn

Hoe wij werken

Direct aan de slag

Onder begeleiding van een medior of senior collega word jij in 100 dagen klaargestoomd als echte professional binnen het consultancyvak. Dat doen we niet met een traineeship, jij gaat direct aan de slag. Wij geloven dat je het kan.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij InIn staat vrijheid hoog in het vaandel, samen met passende verantwoordelijkheid. Jij bent de baas van je eigen opdracht en loopbaan. Altijd op zoek naar verbetering? Wij ook. Neem de ruimte om je eigen projecten te starten en het beste resultaat te behalen.

Flexwerken

Als jij een keer later wilt beginnen en je agenda laat het toe? Doen. Dan werk je op een ander moment langer door. Dat je met de klant de afgesproken resultaten behaalt is het belangrijkst. Je hebt zelf de regie over hoe je dat precies bereikt. 

Teamwork

Bij InIn werken we graag als team aan een opdracht voor het beste resultaat. Samenwerken op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch, sparren met je collega’s, ideeën samen uitwerken. Dit hoort er allemaal bij.  De werkweek sluiten we uiteraard af met een borreltje.

Werk en privé

Wanneer je aan de slag gaat bij InIn krijg je een laptop, (werk)telefoon en een comfortabele thuiswerkplek zodat je altijd en overal gemakkelijk kunt inloggen om te werken. Dit betekent niet dat je 24/7 bereikbaar moet zijn. Als je werkdag erop zit ben je klaar.

Diversiteit

Diversiteit zorgt voor het beste resultaat. Het maakt ons niet uit van wie je houdt, hoe je eruit ziet en waar je in gelooft. Wanneer jij affiniteit hebt met data science, AI en consultancy en je wil een positieve bijdrage leveren aan ons sterke team, dan ben je van harte welkom.

Voor wie werken wij?

Met de inzet van data science en AI sta jij op het snijvlak van organisatie en innovatie. Door je werk als consultant bij InIn ben jij van toegevoegde waarde voor verschillende bedrijven, zoals overheids-, maatschappelijke en commerciële organisaties. Op zoek naar afwisseling en intellectuele uitdaging? Dan ben bij je InIn aan het juiste adres.

Jet Smits

Ik wil dat onze mensen bouwen aan de wereld van morgen en het beste uit zichzelf halen.

Onze selectieprocedure is kort

  1. CV en brief
  2. Telefonische kennismaking
  3. Eerste gesprek met een senior collega of teamlead
  4. Tweede gesprek met de eigenaren
  5. Aanbod

Wij sponsoren

svFlow
svSticky
Menu