Zin in data?
Kom bij ons werken.

Leuk dat je een baan zoekt in data. Goed dat je er bent. Wij geloven dat we alleen als team de beste producten en oplossingen voor onze klanten afleveren. Samen gaan we voor data magic.

Werken bij InIn

Job Alert

Jij houdt van tech en data en wij doen dat ook.

Maar weet je waar we nog blijer van worden? De combinatie van tech, data én menselijke interactie. Soms moet je je laptop even dichtklappen (ja, echt). We vragen van je dat je op pad gaat en dat je de organisaties waarin we aan een opdracht werken, leert kennen. Jij verkoopt geen sportwagen als je weet dat iemand aan een fiets genoeg heeft. Met jouw vindingrijkheid vind je de juiste oplossingen voor onze klanten.

Vacature Strategisch Consultant Data

Help onze klanten met het ontwikkelen van een visie op datagedreven werken zodat zij voorop kunnen lopen op het gebied van Data, BI, machine learning en AI. Als Strategisch Consultant Data heb jij hierin een leidende en adviserende rol. Heb jij goede communicatie en adviserende vaardigheden? Dan zoeken wij jou!

Vacature Projectleider Data

Heb jij affiniteit met data, Al en IT en ervaring met het aansturen van datateams? Wij zijn op zoek naar een Projectleider Data. Help (semi-)overheidsorganisaties en bedrijven met de implementatie van toepassingen in Data en AI. Jij vormt de schakel tussen de laatste ontwikkelingen op het gebied van Data en AI en de behoefte van de organisatie. Klaar voor de volgende stap?

Vacature Data Science Consultant

Wij zijn op zoek naar een Data Science Consultant. Als Data Science Consultant van InIn help je (semi-)overheidsorganisaties en bedrijven met de implementatie van toepassingen in Data en AI. Wil jij met ons bij gerenommeerde organisaties over AI vraagstukken meedenken? Zet dan de volgende stap in je carrière.

Vacature Junior Data Science Consultant

Zet de eerste stap in je carrière. Je werkt aan je ontwikkeling, je wordt ondersteund door een omvangrijk inwerkprogramma en je gaat direct aan de slag. De Junior Data Science Consultant die wij zoeken is analytisch sterk, flexibel, proactief, zelfstandig en probleemoplossend.

Jet Smits

Staat jouw vacature hier niet boven?

Onze partners

svFlow
svSticky
Menu