Wij zijn InIn

InIn is een vernieuwend data science consultancy. Onze vooruitstrevende dataspecialisten brengen de menselijke maat in een data gedreven omgeving. Het team van InIn zorgt voor inspiratie en focus in Big Data projecten. Zo zorgen wij snel voor gestructureerde waardevolle inzichten, voor het nemen van beslissingen die de business vooruithelpen.

Data als succesfactor van de business. InIn laat data voor je werken.
Wij zijn InIn

Wij geloven dat we alleen als team de beste oplossingen voor onze klanten afleveren. Daarom bundelt het team van InIn best practice met expertise. Zo beheersen wij de gehele scope van datagedreven werken. Wij zetten in wat er binnen de opdracht nodig is. Voor ons is teamwork vanzelfsprekend, zowel binnen ons bureau als in projecten.

Het team van InIn

InIn investeert in haar medewerkers. Wij verzorgen loopbaantrajecten met als doel om succesvol datagovernance binnen organisaties te borgen. Onze datawetenschappers kunnen zich doorlopend ontwikkelen. Zo zorgen we voor een optimale instroom, met gevoel bij formele en informele cultuur, in een organisatie en haar datateam.

Ons team weet verbinding te leggen, relaties op te bouwen en heeft oog voor het menselijk aspect binnen de opdracht en samenwerking. Leer ons kennen!

Menu