Van overdaad naar overzicht

Regionale Backoffice Lekstroom kan vooruit

Regionale Backoffice Lekstroom (RBL) is een uitvoeringsorganisatie van de regio Lekstroom, waarbij vijf gemeenten zijn aangesloten. Als hét informatieknooppunt voor het sociaal domein in de regio wil RBL inzicht en doorgroeiopties. Data zijn daarin essentieel, zéker als het gaat om het efficiënt verwerken van belangrijke rapportages en cijfers. Voor de Regionale Backoffice Lekstroom is onze ondersteuning doorlopend. Implementatie, nazorg en advies op de lange termijn: InIn zorgt dat de regio blijft innoveren met data.

Regionale Backoffice Lekstroom gemeenten

RBL is als informatieknooppunt een grote en belangrijke speler binnen het sociaal domein. Producten en systemen? Die moeten altijd on point zijn. InIn heeft voor RBL een datateam opgezet, met twee data-analisten en een data-engineer. From scratch. Hierdoor leveren we alle faciliteiten die nodig zijn om de ambities van RBL te realiseren.

Wij leggen de kaders neer. From scratch. Zo zorgen we ervoor dat ook RBL kan blijven innoveren en doorgroeien.

Snel doelen bereiken doe je door snel met resultaten te komen. InIn biedt tussenoplossingen en -concepten waardoor we direct draagvlak creëren. RBL werkt met onze dashboards op maat én op de groei: overzichtelijk en met doorklikmogelijkheden voor verschillende (sub)groepen, maar ook eenvoudig aan te passen in nieuwe situaties. De InIn-werkwijze is kortcyclisch en agile. We bieden werkbare overlegstructuren, we leveren specialisten waar nodig en we zorgen voor een snelle technische en functionele implementatie. Daar kan RBL op rekenen.

InIn blijft bij je – RBL groeit door

InIn blijft aanwezig, zolang we nodig zijn. Ook voor de uiteindelijke professionaliseringsslag. Met het organiseren van opleidingen voor het gloednieuwe datateam in de organisatie, een up-to-date datawarehouse en telkens weer vernieuwde en verbeterde dashboards zorgen we dat RBL eruit haalt wat er altijd al in zat; een optimaal functionerend informatieknooppunt, waar ruimte is voor vernieuwing, innovatie en groei.

Gepersonaliseerde nazorg, data-as-a-service en een gepaste analyse op basis van wat RBL nodig heeft. Zo halen we het meest uit de organisatie, waar en wanneer we ook instappen.

Hoe kunnen we jou helpen?

Menu