Zorgpaden

Zicht op zorgprocessen in jouw gemeente

Het gebruik van Big Data kan een positieve impact hebben op processen in jouw organisatie. Met de Zorgpaden van InIn krijgen gemeentes meer zicht op de stappen binnen zorgprocessen en trajecten. Wat stuurinformatie geeft voor op- of afschaling.

Krijg inzicht in wat er in het zorglandschap gebeurt. Kom erachter wanneer zorgaanbieders worden ingezet; aan het begin of juist het eind van een traject. Maar ook welke zorgproducten tegelijkertijd aan een cliënt worden aangeboden of wanneer op- of afschaling van zorg wordt ingezet. Jij hoeft niet langer meer te sturen op gevoel. Zorgpaden bieden jou ondersteuning bij het maken van beslissingen. Stuur efficiënter op verschillende aanbieders in de zorg en creëer meer publieke waarde.

In een periode van drie maanden realiseren de datascientists van InIn dat jij kan werken met onze Zorgpaden. Wij zorgen voor goede uitleg en begeleiding zodat jij aan de hand van een dashboard en makkelijk af te lezen visuals inzicht krijgt tot zelfs het kleinste detailniveau.

Jet Smits

“InIn sluit aan bij jouw organisatie. Onze knowhow? Die is altijd gebaseerd op succesverhalen. Wij begrijpen data. Jij ook!”
– Jet Smits

Kenmerken:

  • Vergroot de efficiëntie van zorg
  • Binnen drie maanden gerealiseerd
  • Geeft inzicht aan contractmanagers, financieel adviseurs en beleidsmedewerkers
  • Tijdwinst en kostenbesparing door het gebruiken van data
  • Visualisatie van zorgprocessen, zelf op cliëntniveau
  • Zorgpaden geven een actueel overzicht die wekelijks of zelfs dagelijks geüpdatet kunnen worden

Meer weten of direct aan de slag?

Menu