Wat we doen

Wat we doen

Jij wil kosten besparen, je risico’s beperken, je omzet verhogen en je dienstverlening verbeteren. Dat kan!

Hoe je tot scherp en aantrekkelijk inzicht in jouw organisatie komt? Met de juiste technologie én een sterke partner die weet hoe ze optimaal resultaat bereikt.

Wij zorgen voor ontwerp en realisatie van data-oplossingen die waardevol zijn voor de hele organisatie dankzij het leveren van inzichten, voorspellingen of zelfs acties. Zo helpen wij jou aan een onderscheidende oplossing waar jij en je collega’s blij van worden.

Wij begrijpen data, en maken het aantrekkelijk. Zo aantrekkelijk dat je er mee wíl werken.

“Samenwerken met InIn is altijd fijn. Zij begrijpen in no-time wat ik nodig heb! Humor, daadkracht en inlevingsvermogen maken de datascientisten van InIn een waardevolle toevoeging aan ons team.” – Cecile, Sociaal Team Houten

De aanpak van InIn

Waar staat jouw organisatie nu en waar wil jij naartoe? Wij helpen jou groeien, zodat jij jouw business goals haalt! Dat doen we door samen met jou in gesprek te gaan en kansen te ontdekken op het gebied van data. Samen komen we tot een overzicht van wat jouw organisatie nodig heeft. We zetten een route uit én helpen bij het doorlopen van deze route. We gaan direct aan de slag! Binnen drie maanden heb jij resultaat. Haal op innovatieve wijze meer uit data, groei tot een hoog niveau van datavolwassenheid en creëer inzichten waarmee jouw business groeit.

Realisatie

van business intelligence, advanced analytics, machine learning & Artificial Intelligence.

De datascientisten van InIn zetten hun specialisme in om de dataopgave binnen organisaties snel en efficiënt tot een goed einde te brengen. Op operationeel vlak implementeren zij precies wat jij nodig hebt. Met concrete kennis, slim advies, een vernieuwende aanpak en de juiste tools. Naast deze uitvoeringstaken hebben zij ook oog voor de verdere potentie van datagedreven werken in de organisatie. Met de hulp van InIn beheer jij je processen optimaal. Machine learning, process mining of voorspelmodellen; met InIn vind jij je weg in je datagegevens.

Eerst aan de slag met visievorming en strategisch advies over data? Ook dan helpt InIn jou.

Strategisch

Er zit veel waarde in jouw data. Verdieping en verbinding zijn het startpunt van een nauwe en duurzame samenwerking. Samen ontdekken we waar jou specifieke informatiebehoefte liggen. Wij helpen je een visie te ontwikkelen die gebruikt wordt als route van datastrategie naar datavolwassenheid. Daarin denken wij verder dan de gebaande paden. Verfrissende en grensverleggende ideeën concretiseren we binnen jouw organisatie. Zo ontstaat een visie die de basis is voor beleidskeuzes. Groeien, optimaliseren, innoveren en ontwikkelen met data.

Tactisch

Betrouwbare data zijn de randvoorwaarden voor perfecte geldstromen, snelle leveringen, zekerheid en efficiënte bedrijfsprocessen. Als projectleiders inspireren en stimuleren wij de nieuwsgierigheid van medewerkers om met de inzet van data nieuwe kansen voor de organisatie te ontdekken. Met onderbouwing weten wij organisatie breed draagvlak te creëren voor beleidskeuzes. Dit in combinatie met technische kennis zorgt voor harmonie tussen de visie op en het gebruik van data. We waarborgen continuïteit en kwaliteit zodat jij volledig datagedreven keuzes kan maken.

Wil je weten wat data voor jouw organisatie kan betekenen? Of heeft jouw organisatie een projectleider nodig? Stuur ons een chat of bel direct!

Menu