Webinar Dashboard Sociaal Domein

Maak jouw organisatie wendbaar met data

Voor organisaties in het Sociaal Domein staat de toegang tot de juiste informatie centraal. Het is van belang om de impact van maatregelen en ontwikkelingen snel weer te kunnen geven zodat het management en beleidsmakers tijdig de juiste beslissingen kunnen nemen. Direct beschikbare informatie maakt de organisatie wendbaar door effectiever werken en grip protocollen en operationele zaken. Afdelingen kunnen zo tijdig bijsturen om gestelde doelen te behalen.

Met data hebben organisaties meer grip op de inhoud van o.a. zorgprogramma’s, personeelsplanningen en kosten. De organisatie wordt wendbaar, kent een verbeterde doorlooptijd van casussen en met een optimale bezetting worden realistische doelstellingen gehaald. Ontdek de voordelen van data en verbeter de kwaliteit van zorgvoorzieningen.

Maak kennis met het slimme dashboard voor het Sociaal Domein en meld je aan voor onze webinar op 2 november 2023.

Dashboard Sociaal Domein: Eén platform. Alles data. Altijd actuele informatie.

Heeft jouw organisatie behoefte aan actuele informatie die altijd beschikbaar is? Het Dashboard Sociaal Domein ondersteunt teams die op basis van data effectiever, sneller en met meer plezier kunnen werken. De informatie uit het dashboard helpt professionals in het Sociaal Domein verschillende afdelingen tijdig te signaleren en bij te sturen. En met de inzet van UX Design bieden we een toegankelijke, maar vooral gebruiksvriendelijke tool die ook voldoet aan AVG-wetgeving. Alle informatie om datagedreven te werken op één platform!

Door jarenlange ervaring kennen we de uitdagingen van onze klanten in het Sociaal Domein. Wij begrijpen data.

AI in het Sociaal Domein

AI ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en is het vervolg op de huidige datascience oplossingen. Wil je weten hoe overheden in de nabije toekomst werken met een AI oplossing die afgestemd is op de behoeften van organisaties in het Sociaal Domein? Meld hieronder je aan voor de webinar en wij vertellen je hier alles over!

Datum en tijd

De webinar vindt online plaats op 2 november 2023 van 10:30 tot 12:00 uur. Deelname aan de webinar is kosteloos. Na aanmelding ontvang je via e-mail de link met toegang tot de webinar.

Voor wie?

De informatie uit de webinar is niet alleen interessant voor beleidsmakers, maar ook voor teamleiders en contractmanagers uit het sociaal domein.

Takeaways

Tijdens het webinar maak je kennis met het slimme dashboard van InIn. In anderhalf uur leer je hoe je met behulp van data effectiever kunt werken: meer inzicht, sneller werken en meer werkplezier.

We vertellen je graag meer op 2 november 2023! Meld je hieronder aan.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Opmerking
Dit is een verplicht veld
Menu