Cases

Onze datawetenschappers werken samen, met elkaar én met jou. Zo helpen wij jou een visie te ontwikkelen op datagedreven werken en alle onderdelen in jouw organisatie op elkaar aan te laten sluiten. Een logisch totaalplaatje, waardoor je groeit, optimaliseert, innoveert en ontwikkelt.

De datawetenschappers van InIn zetten al hun beschikbare kennis in om met een vernieuwende aanpak waardevol te zijn voor jouw organisatie. Wij hebben een brede interesse in de Big Data opgave waar jij voor staat.

Met onze data-oplossingen ben jij klaar voor morgen. Lees hoe we dat voor onze klanten regelen.

Cases

Dashboards voor het Sociaal Domein

In de drukke wereld van zorgadministratie, is grip op werkprocessen cruciaal. De teams Zorgadministratie en FinZorg van Gemeente Amersfoort staan voor de uitdagende taak om de uitvoering van de voorziening Wmo en Jeugd efficiënt te verwerken en af te handelen. Dit proces, dat van registratie tot afhandeling loopt, kostte veel tijd en was gevoelig voor fouten.

Dashboard
Datagedreven Werken
Zorgpaden

Bekijk case

Datarijke informatie brengt inzichten van teams samen

Een nieuwe datastrategie met een taakgerichte werkwijze die ingericht is naar de richtlijnen van de AVG-wetgeving. Regio WBO transformeert de organisatie voor de niet vrij toegankelijke jeugdhulp.

Data Strategie
Datagedreven Werken
Zorgpaden

Bekijk case

Datagedreven werken helpt gemeente en burgers

Met een concreet doel voor ogen startte de Gemeente Huizen in 2020 een 'reis op maat' naar een datagedreven organisatie. Meer stuurinformatie, verbeterde processen en meer tijdige inzichten zijn slechts enkele uitkomsten van dit traject.

Data Strategie
Datagedreven Werken
Bekijk case

Een nieuw dataplatform, ontwikkeld met InIn

Het nieuwe dataplatform van de provincie Flevoland brengt de hele informatieketen voor alle processen bij elkaar, zodat beleidsscenario's gemakkelijk gevisualiseerd kunnen worden om keuzes transparant en inzichtelijk te maken.

Azure Dataplatform
Data Strategie
Datagedreven Werken
Product Ownership
Bekijk case

Gemeente Amersfoort heeft grip

Dankzij onze oplossingen voor continue monitoring van geldstromen en een verbeterde datakwaliteit heeft Gemeente Amersfoort de cijfers onder controle. Met InIn aan tafel ziet de organisatie keer op keer kansen voor efficiëntere processen en lagere kosten.

Bekijk case

Snel resultaat bij Smicon

Met InIn rekent Smicon op de juiste informatiestromen en logisch geprogrammeerde functionaliteiten om strategisch te kunnen sturen op basis van de cijfers. InIn zorgt voor een empowered MT dat zélf de kracht van data herkent. De beste resultaten. Altijd. Oók in de profitsector.

Bekijk case
Menu