Cases

Onze datawetenschappers werken samen, met elkaar én met jou. Zo helpen wij jou een visie te ontwikkelen op datagedreven werken en alle onderdelen in jouw organisatie op elkaar aan te laten sluiten. Een logisch totaalplaatje, waardoor je groeit, optimaliseert, innoveert en ontwikkelt.

De datawetenschappers van InIn zetten al hun beschikbare kennis in om met een vernieuwende aanpak waardevol te zijn voor jouw organisatie. Wij hebben een brede interesse in de Big Data opgave waar jij voor staat.

Met onze data-oplossingen ben jij klaar voor morgen. Lees hoe we dat voor onze klanten regelen.

Cases

Gemeente Amersfoort heeft grip

Dankzij onze oplossingen voor continue monitoring van geldstromen en een verbeterde datakwaliteit heeft Gemeente Amersfoort de cijfers onder controle. Met InIn aan tafel ziet de organisatie keer op keer kansen voor efficiëntere processen en lagere kosten.

Bekijk case

Snel resultaat bij Smicon

Met InIn rekent Smicon op de juiste informatiestromen en logisch geprogrammeerde functionaliteiten om strategisch te kunnen sturen op basis van de cijfers. InIn zorgt voor een empowered MT dat zélf de kracht van data herkent. De beste resultaten. Altijd. Oók in de profitsector.

Bekijk case
Menu