Blogs

Bij InIn begrijpen we data. En we leggen het je met alle plezier uit. Onze datahelden vertellen je wat er speelt. Zo blijf je op de hoogte van alle trends, nieuwe inzichten en wetenswaardigheden. Blog uit en meer weten? Klik verder, bel op of stuur een mail. We praten je bij!

Bekijk nu onze whitepaper: Artificial Intelligence, een stappenplan voor MKB-ers.

Ontdek hoe jij vandaag nog kan beginnen met het toepassen van Artificial Intelligence binnen jouw bedrijf.

Aan de slag met het algoritmeregister

Events

Algoritmes worden in verschillende systemen of producten toegepast en de ontwikkeling van geavanceerde algoritmes zet zich in een snel tempo voort. Het gebruik van deze techniek biedt overheidsorganisaties zichtbare voordelen bij de verwerking van data en de uitvoering van overheidstaken. Voor overheden betekent het gebruik van een algoritme niet alleen tijdwinst, maar kan deze techniek bijvoorbeeld ook toekomstige resultaten voorspellen. Waar aan de ene kant voordelen te behalen zijn, laat de andere kant ook risico’s zien.

Lees het nieuws

Webinar Dashboard Sociaal Domein

Events

"Met een datagedreven werkwijze neem je sneller, betere én op data gebaseerde beslissingen”. Een mooie uitspraak waarbij we je niets nieuws vertellen. Maar hoe til je deze werkwijze naar een hoger niveau? Waar begin je en welke stappen neem je in dit proces? Is de oplossing transparant genoeg zodat iedereen ermee kan werken? En, wat is het beoogde resultaat?

Lees het nieuws

AI: een brug slaan tussen mens en techniek

Datanieuws

Artificial Intelligence is meer en meer geïntegreerd in ons dagelijks leven. Juist voor bedrijven is het toepassen van AI essentieel voor succes. Maar hoe implementeer je de juiste AI-toepassing die ook echt van waarde is? De bruggenbouwers van InIn vergroten met AI het succes van jouw organisatie.

Lees het nieuws

Explainable AI

Datanieuws

Toonaangevende instituten waarschuwen dat nieuwe technologieën vragen om een andere kijk op controleerbaarheid en aanspreekbaarheid. Veel digitale systemen/technologieën hebben namelijk een ‘black box’-karakter. Want wat gebeurd er als taken over worden genomen door een computer en hiermee ongrijpbaar worden? Explainable AI is daarom een heel belangrijk onderdeel binnen de dienstverlening van InIn. De dataspecialisten van InIn begrijpen data. We maken het inzichtelijk en aantrekkelijk zodat jij ermee wil werken.

Lees het nieuws

InIn ontwikkelt een Master Artificial Intelligence

Datanieuws

Bedrijven en organisaties maken steeds meer gebruik van data science. Met waardevolle inzichten vanuit data worden organisaties geholpen bij het maken van beslissingen die de business vooruithelpen. De snelle ontwikkelingen op het gebied van data science vragen om hoogopgeleide professionals die wetenschappelijke inzichten weten te vertalen en in te zetten voor concrete vraagstukken. InIn werkte als kwartiermaker mee aan een Masterprofiel Artificial Intelligence.

Lees het nieuws

Hoe datavolwassen is jouw gemeente?

Datanieuws

De relatief lage datavolwassenheid bij de gemeente dwingt tot digitaal leiderschap. Professioneel gegevensmanagement zorgt voor een hogere bijdrage van de gemeente aan publieke waarde. Onlangs publiceerde Berenschot en TIAS hierover een rapport: Succesfactoren Gegevensmanagement en de bijdrage aan publieke waarde. Wil jij ook groeien, optimaliseren, innoveren en ontwikkelen met data?

Lees het nieuws

Zitten op een datagoudmijn. Zo maakt de publieke sector stappen

Datanieuws

De meeste waarde en slagkracht haal je uit de data die je al in huis hebt. Organisaties in het sociaal domein zitten vaak, zonder dat ze het zelf weten, bovenop hun eigen onzichtbare en ongebruikte datagoudmijn. Als je die data echt voor je organisatie wil laten werken zijn toegankelijke tools, dashboards en logisch geprogrammeerde functionaliteiten essentieel. Zo krijg je grip en maak je een verschil. InIn is ready to shake things up! Want we doen dit net een beetje anders dan dat je gewend zal zijn, maar altijd passend bij waar organisaties nú behoefte aan hebben.

Lees het nieuws
Menu