Oplossingen

De datawetenschappers van InIn zetten hun specialisme in om de dataopgave binnen organisaties snel en efficiënt tot een goed einde te brengen.

Dankzij jaren ervaring met Big Data opgaves binnen organisaties kennen wij bij InIn de mogelijkheden die er liggen om data gedreven werken te implementeren of te optimaliseren.
Vanuit deze ervaring hebben wij verschillende producten ontwikkeld die breed toegepast kunnen worden. Waar kunnen wij jou mee helpen?
Producten

KPI’s

Met het KPI-dashboard van InIn heb jij alle informatie over jouw bedrijfsvoering helder in kaart en baseer jij keuzes op feiten! Continue inzicht in wat er gebeurt en sturen op basis van feitelijke realtime informatie.

Bekijk de oplossing

Inkoop simulatie dashboard

Vanuit de Jeugdwet en de WMO zijn gemeentes verantwoordelijk voor jeugdhulp en het ondersteunen van mensen met een ziekte of beperking en ouderen die thuis wonen. Zorg wordt bij verschillende organisaties ingekocht. Een hele uitdaging. Hoe haal jij als gemeente jouw inkoopdoelen en zorg je efficiënt ingezette zorg?

Bekijk de oplossing

Zorgpaden

Het gebruik van Big Data kan een positieve impact hebben op processen in jouw organisatie. Met de Zorgpaden van InIn krijgen gemeentes meer zicht op de stappen binnen zorgprocessen en trajecten. Wat stuurinformatie geeft voor op- of afschaling.

Bekijk de oplossing

Workshops

Er gebeurt van alles op het gebied van data. Als bedrijf wil je daar graag in mee. Maar hoe ga je aan de slag en wat ga je zelf als organisatie doen met de data die je (al) hebt?

Bekijk de oplossing
Menu