AI: een brug slaan tussen mens en techniek

Artificial Intelligence is meer en meer geïntegreerd in ons dagelijks leven. Deze ontwikkeling vindt ook plaats bij bedrijven. Het toepassen van AI is steeds essentiëler voor succes. Eerder spraken we al over het ‘black-box’- karakter van datagedreven werken. Bij de toepassing van Artificial Intelligence speelt dat nog meer. Hoe implementeer jij de juiste AI-toepassing die ook echt van waarde is? 

Het goed toepassen van AI binnen jouw organisatie vereist niet alleen vaardigheden op het gebied van wiskunde, statistiek en programmeren, ook gegevens moeten juist geïnterpreteerd worden en de AI-specialist moet gevoel hebben voor bedrijfsvoering en de organisatiecultuur. Alleen dan kunnen oplossingen ontwikkeld en geïmplementeerd worden die echt waarde toevoegen aan de business.

Het gaat niet alleen om een dataspecialist met een hoge opleidingsgraad. Het gaat des te meer om de kunst van het vertalen; specialisten die een brug slaan tussen de techniek en de organisatie. Een kunst waar InIn zich hard voor maakt door onder andere mee te denken in de ontwikkeling van onderwijsprogramma’s en een eigen inwerkprogramma.

De dataspecialisten van InIn weten bruggen te bouwen tussen Data Science-teams en bedrijfsleiders of managers. De dataspecialisten van InIn hebben een groot analytisch vermogen en beschikken over alle nodige technische skills. Voeg dat samen met hun empathisch vermogen en oplossingsgerichtheid, wat maakt dat wij jouw business case in no-time begrijpen en in een korte periode AI-toepassingen ontwikkelen die jij echt nodig hebt. Jouw organisatie krijgt met zelflerende algoritmes het vermogen om kansen te identificeren. Zo gebruik jij AI om snel beslissingen te nemen, te innoveren en als organisatie te groeien.

We weten allemaal dat AI geen one-size fits all oplossing is. Wil jij met AI meer inzicht creëren en het succes van jouw organisatie vergroten? De bruggenbouwers van InIn definiëren samen met jou waardevolle toepassingsmogelijkheden en zorgen voor succesvolle implementatie.

Menu