KPI’s

Weet jij wat jouw rendement is? Wat de toegevoegde waarde is per waardestroom en hoeveel het onderhanden werk is ten opzichte van jouw capaciteit?

Met het KPI-dashboard van InIn heb jij alle informatie over jouw bedrijfsvoering helder in kaart en baseer jij keuzes op feiten! Continue inzicht in wat er gebeurt en sturen op basis van feitelijke realtime informatie.

Organisatiegroei en uitbreiding, toenemende concurrentie of professionelere klanten; allemaal aanleidingen voor jou om meer grip te krijgen op jouw bedrijfsprocessen. Met het KPI-dashboard van InIn heb jij continue zicht op wat er in jouw organisatie gebeurt en gedaan moet worden om KPI’s te behalen. Je bent in het bezit van waardevolle sturingsinformatie waarmee jij beslissingen neemt die positief zijn voor jouw business!

Van GAP-analyse naar concrete KPI’s

Gaat InIn samen met jou aan de slag met KPI’s, dan pakken we dat gestructureerd aan. Waar staat jouw organisatie nu en waar wil jij als organisatie naartoe? Op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen brainstormen we over passende KPI’s. Denk bijvoorbeeld aan omzet per FTE, waarde per business unit of doorlooptijd. We wegen voor iedere KPI af wat de toegevoegde waarde is, zodat er uiteindelijk ook echt mee gewerkt gaat worden. Vervolgens ontsluiten we de data die nodig is om de KPI’s te meten. Jij krijgt een KPI-dashboard met prestatie-indicatoren waarin jij in één oogopslag ziet hoe jouw organisatie scoort. Zet het dashboard ook in om projecten te monitoren.

In een periode van drie maanden realiseren een datascientist en een projectleider van InIn dat jij werkt met KPI’s. Uiteraard zorgen wij voor goede uitleg en begeleiding zodat jij weet hoe je met het KPI-dashboard werkt.

Jet Smits

Met doelgerichte KPI’s worden effecten continu gemeten en manage jij op basis van nieuwe en betrouwbare inzichten!” – Jet Smits

“InIn zorgt ervoor dat cijfers en inzichten gedeeld worden met de hele organisatie. Zo kan iedereen deze inzichten inzetten in de dagelijkse werkzaamheden om slimmer en sneller te werken. KPI’s maken het mogelijk om iedereen te betrekken bij het behalen van ambitieuze doelen.” – SMICON

Kenmerken:

  • Een gestructureerde aanpak
  • Binnen drie maanden gerealiseerd
  • Geeft op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau inzicht in jouw KPI’s
  • Een actueel overzicht van hoe jij presteert op jouw KPI’s, zelfs tot op het uur nauwkeurig.

Het vervolg

KPI’s geïmplementeerd en nu weten welke factoren het meeste invloed hebben op de KPI’s? De datascientisten van InIn gaan dan graag voor jou aan de slag om een analyse te doen. Dat doen wij op basis van Advanced Analytics. Kom erachter aan welke knoppen jij het beste kan draaien voor een optimaal bedrijfsresultaat!

 

Aan de slag met datagedreven werken

Wil jij graag aan de slag met datagedreven werken? Een eerste stap hierin zetten met een KPI-dashboard is zeer gemakkelijk te realiseren. Eerst meer ontdekken over wat datagedreven werken jou kan opleveren? Ook dan helpen we je.

Wil jij direct aan de slag?

Menu