Projecten

Onze datawetenschappers werken samen, met elkaar én met jou. Met InIn als je partner heb je je data vandaag nog onder controle. En ben je altijd klaar voor morgen. Wij zorgen dat jij in alle rust kan blijven anticiperen en reageren. InIn zit naast je. Maatwerk, snel inzicht, meteen waarde. Voor deze klanten regelen we het.

Een nieuw dataplatform, ontwikkeld met InIn

Het nieuwe dataplatform van de provincie Flevoland brengt de hele informatieketen voor alle processen bij elkaar, zodat beleidsscenario's gemakkelijk gevisualiseerd kunnen worden om keuzes transparant en inzichtelijk te maken.

Azure Dataplatform
Data Strategie
Datagedreven Werken
Product Ownership
Bekijk case

Gemeente Amersfoort heeft grip

Dankzij onze oplossingen voor continue monitoring van geldstromen en een verbeterde datakwaliteit heeft Gemeente Amersfoort de cijfers onder controle. Met InIn aan tafel ziet de organisatie keer op keer kansen voor efficiëntere processen en lagere kosten.

Bekijk case

Snel resultaat bij Smicon

Met InIn rekent Smicon op de juiste informatiestromen en logisch geprogrammeerde functionaliteiten om strategisch te kunnen sturen op basis van de cijfers. InIn zorgt voor een empowered MT dat zélf de kracht van data herkent. De beste resultaten. Altijd. Oók in de profitsector.

Bekijk case
Menu