Projecten

Onze datawetenschappers werken samen, met elkaar én met jou. Met InIn als je partner heb je je data vandaag nog onder controle. En ben je altijd klaar voor morgen. Wij zorgen dat jij in alle rust kan blijven anticiperen en reageren. InIn zit naast je. Maatwerk, snel inzicht, meteen waarde. Voor deze klanten regelen we het.

Gemeente Amersfoort heeft grip

Dankzij onze oplossingen voor continue monitoring van geldstromen en een verbeterde datakwaliteit heeft Gemeente Amersfoort de cijfers onder controle. Met InIn aan tafel ziet de organisatie keer op keer kansen voor efficiëntere processen en lagere kosten.

Bekijk cases

Inzicht voor Regionale Backoffice Lekstroom

Voor de Regionale Backoffice Lekstroom is onze ondersteuning doorlopend. Implementatie, nazorg en advies op de lange termijn: InIn zorgt dat de regio blijft innoveren met data en dat RBL optimaal functioneert als informatieknooppunt.

Bekijk cases

Snel resultaat bij Smicon

Met InIn rekent Smicon op de juiste informatiestromen en logisch geprogrammeerde functionaliteiten om strategisch te kunnen sturen op basis van de cijfers. InIn zorgt voor een empowered MT dat zélf de kracht van data herkent. De beste resultaten. Altijd. Oók in de profitsector.

Bekijk cases
Menu